TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP / PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
JEUGD SMASHJE
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNISRACKETS
TENNIS EN GEZONDHEID
BESTUUR & COMMISSIES
HISTORIE TVDZ
TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP/ PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNIS EN GEZONDHEID
HISTORIE TVDZ
JEUGD SMASHJE
TENNISRACKETS
BESTUUR & COMMISSIES

- 6 Kunstgrasbanen, 1 oefenkooi

- Gezellig clubgebouw, bar en terras

- Dames- en herendouches

- Gehandicaptentoilet

- Kinderspeelplaats / glijbaan

 

TVDZ NIEUWS
Het tennispark van TVDZ is gesloten vanaf 9 mei 2022 tot waarschijnlijk 15  juli 2022 wegens renovatie van ons tennispark. De banen worden opgehoogd, voorzien van nieuwe hekken en deuren en een nieuwe toplaag. Ook wordt er LED-verlichting geplaatst ter vervanging van onze huidige masten.
Gedurende de renovatie kunnen de leden van TVDZ gratis gebruik maken van de tennisbanen van LTC Strandvliet.  Meer info: www.strandvliet.nl
De TVDZ-leden hebben hierover een mail ontvangen voor registratie tijdelijk lidmaatschap bij LTC Strandvliet en elektronisch reserveren van een tennisbaan.
Indien u hier geen gebruik van wenst te maken kunt u ook tegen betaling een baan huren bij Tennishal Ijburg. Meer info: www.tennisclubijburg.nl/tennishal
Er is een nieuwe activiteitenkalender opgesteld.
WELKOMSTACTIE VAN TVDZ
Vanaf 27 maart 2022 geldt een speciale WELKOMSTACTIE bij TVDZ:

tijdelijk lid worden voor slechts € 99,- tot 31 december 2022 ! Voor de jeugd jonger dan 18 jaar slechts € 75,-
Schrijf u snel in om gebruik te maken van deze mogelijkheid. Download het inschrijfformulier-actie(pdf), of inschrijfformulier-actie(doc). Vul het in en stuur het met een (pas)foto op per mail naar ledenadministratie@tvdz.nl of lever het in bij ons clubhuis/brievenbus.

AKTIVITEITENKALENDER
TARIEVEN TENNISLERAAR GEWIJZIGD
Per 1 juli 2021 zijn de tarieven gewijzigd van tennisleraar Werner Krieger. Uitgebreide informatie kunt u lezen op de pagina “tennislessen”.

AlGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. TVDZ heeft de AVG op orde. U kunt de inhoud van de AVG lezen op de colofon pagina.

FACEBOOK
TVDZ is ook te vinden op facebook: http://www.facebook.com/DiemenTVDZ. Tip: vind deze pagina leuk en je volgt de pagina direct met nieuws updates.

SPORTEN DUUR?
Wij attenderen u op het participatiefonds van de gemeente Diemen. Ouders die wonen in Diemen, wiens inkomen minder is dan 130 % van de bijstandsnorm, kunnen een beroep op deze regeling doen, zodat de kinderen kunnen deelnemen aan sport- hobbyclubs, zwemlessen, muzieklessen etc. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar geldt een bijdrage van € 300,=, voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar een bijdrage van € 420,=. Voor meer informatie zie: www.diemen.nl. Ook is er nog een mogelijkheid om uw kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds, zie ons clubblad ACE.

WILT U UW LIDMAATSCHAP OPZEGGEN?
Beëindiging van het lidmaatschap dient tijdig en schriftelijk plaats te vinden aan de ledenadministratie, Postbus 110, 1110 AC te Diemen of per email: ledenadministratie@tvdz.nl.
In verband met de aanvang van het nieuwe contributiejaar is de uiterste opzegdatum:
1 december voor jaarleden,
15 september voor  Winterleden senior (WTS) en Winterleden Junior (WTJ) in het nieuwe contributiejaar.

Indien opzegging van het lidmaatschap niet tijdig heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerst volgende verenigingsjaar en is contributie verschuldigd.