TVDZ NIEUWS
TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP / PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
JEUGD SMASHJE
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNISRACKETS
TENNIS EN GEZONDHEID
BESTUUR & COMMISSIES
HISTORIE TVDZ
TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP/ PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNIS EN GEZONDHEID
HISTORIE TVDZ
JEUGD SMASHJE
TENNISRACKETS
BESTUUR & COMMISSIES

- 6 Kunstgrasbanen, 1 oefenkooi

- Gezellig clubgebouw, bar en terras

- Dames- en herendouches

- Gehandicaptentoilet

- Kinderspeelplaats / glijbaan

 

TVDZ NIEUWS
Activiteitenkalender aangepast
Het Ahmet Avondtoernooi III is verplaatst van 10 naar 3 augustus.

Mededeling van onze tennisleraar Fred Groen
In verband met de zomervakantie zijn er geen tennislessen vanaf 15 juli tot 30 augustus.

ZOMERAANBIEDING - Nu 2 maanden goedkoop tennissen!
Beoefent u een andere sport die een zomerstop heeft, dan kunt u in de zomermaanden toch blijven sporten voor weinig geld. Koop nu een zomerkaartje voor € 30,- in ons clubhuis en u kunt in de maanden juli en augustus het tennissen bij ons uitproberen. Heeft u geen racket? Geen probleem, u kunt gratis een tennisracket lenen in ons clubhuis.

Aanpassing website
Het onderdeel KNLTB-Competitie is gewijzigd in Competitie. Hierin kunt u informatie lezen over onze interne competitie en dat in 2013 de Algemene Leden Vergadering heeft besloten dat TVDZ niet meer in de KNLTB-competitie speelt.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. TVDZ heeft de AVG op orde. U kunt de inhoud van de AVG lezen op de colofon pagina.

TVDZ Stratentoernooi gezellige ontmoeting
Het Stratentoernooi van zondag 29 april was met 8 teams goed bezet. De Hector Petersenstraat was zelfs met vier teams vertegenwoordigd, waaronder een oud-voorzitter, een oud-penningmeester en wat oud-leden. Het had wel wat weg van een reünie. Op facebook kunt u de foto’s bekijken en meer lezen over dit leuke toernooi.

Lentetoernooi geslaagd
Het lentetoernooi van 22 april is goed bezocht. Maar liefst vijf banen in gebruik. Op facebook kunt u de foto’s bekijken.

Activiteitenkalender aangepast
Uitwisselingstoernooi Strandvliet (thuis) wordt op 10 juni gespeeld i.p.v. eerder aangekondigd 3 juni.

Open dag was groot succes
De open dag was bijzonder gezellig en geslaagd. De eerste foto's laten dit zien. Heerlijk weer om te tennissen en om op het terras te ziten. Ons clubgebouw werd voor een groot deel ontruimd om de rockband Nine Shades of Grey alle gelegenheid te geven om hun muzikale kunsten ten gehore te brengen. En dat was geweldig. Ze hebben echt hun best gedaan, ook onze voorzitter speelde er heerlijk op los.

De open dag was bedoeld om nieuwe leden te werven. Dat is gelukt. Er zijn 16 nieuwe leden bijgekomen. Dat is een mooi resultaat. Het flyeren en de aandacht in de media zal hier zeker aan hebben bijgedragen.

De middag eindigde met de prijsuitreiking. Dank aan de organisatie. Het was weer perfect geregeld. Bekijk de foto’s op onze Facebook pagina.

Resultaat Nldoet actie van 9 maart
De Nldoet actie was een succes. Vrijwilligers van TVDZ en TIP Europe hebben de handen uit de mouwen gestoken en heel veel klussen geklaard. Zie bericht en foto’s op onze facebook pagina.

Promovideo
Met trots presenteren wij onze promotievideo. Wilt u weten wat onze tennisvereniging u te bieden heeft, klik dan op onderstaande link Bekijk onze film hier  Met dank aan onze cameraman en editor Jan Ronday!

Facebook: TVDZ is ook te vinden op facebook: http://www.facebook.com/DiemenTVDZ. Tip: vind deze pagina leuk en je volgt de pagina direct met nieuws updates.Sporten duur?
Wij attenderen u op het participatiefonds van de gemeente Diemen. Ouders die wonen in Diemen, wiens inkomen minder is dan 130 % van de bijstandsnorm, kunnen een beroep op deze regeling doen, zodat de kinderen kunnen deelnemen aan sport- hobbyclubs, zwemlessen, muzieklessen etc. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar geldt een bijdrage van € 300,=, voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar een bijdrage van € 420,=. Voor meer informatie zie: www.diemen.nl. Ook is er nog een mogelijkheid om uw kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds, zie ons clubblad ACE.

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen?
Beëindiging van het lidmaatschap dient tijdig en schriftelijk plaats te vinden aan de ledenadministratie, Postbus 110, 1110 AC te Diemen of per email: ledenadministratie@tvdz.nl.
In verband met de aanvang van het nieuwe contributiejaar is de uiterste opzegdatum:
1 december voor jaarleden,
15 september voor  Winterleden senior (WTS) en Winterleden Junior (WTJ) in het nieuwe contributiejaar.

Indien opzegging van het lidmaatschap niet tijdig heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerst volgende verenigingsjaar en is contributie verschuldigd.